1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Brukskniv - Rose

I lager

699,00

Se produktvideo
  • Designskyddat ergonomiskt skaft i rosenträ
  • 67 lager av rostfritt stål med en kärna av VG-10 stål
  • Levereras i exklusiv presentförpackning med sleeve för knivbladet
  • Testad och utvecklad i samarbete med professionella kockar
  • Kniven är 25 cm. Bladet är 13,5 cm. vikt: 95 gram
  • 62 HRC enligt Rockwell skalan
Alltid fri frakt - Betala med
BESTIL SNART
När skickar I varan?
Vi skickar din beställning:
Läs mer om leveranstid

Brukskniv - Rose

699,00,-

En brukskniv som klarar flera olika uppgifter

En brukskniv är en av de mest använda knivarna i köket, den finns också i namnet "brukskniv", vilket betyder nytta. brukskniven klarar en mängd olika skär och skivningsuppgifter i köket.

Brukskniven kan användas för att putsa kött, skära ben från fisk, hacka mindre grönsaker eller örter. Därför är brukskniven en otroligt bra allroundkniv, som du använder till många uppgifter i köket.

Kvalitetsmaterial från skaft till blad

Brukskniven är givetvis också gjord av högkvalitativa material. Därför är bladet tillverkat av 67 lager stål och med en kärna av VG-10 stål. Detta ger den en hårdhet på 62 HRC enligt Rockwell skalan, vilket är en mätmetod för att bestämma stålet och knivens kvalitet. Dessutom är skaftet av rosenträ (Rosewood). Just den här typen av trä används ofta för att göra kvalitetsskaft till knivar, då det är otroligt slitstarkt, läckert att hålla i men samtidigt också ser otroligt snyggt ut.

Tillverkad i samarbete med en industridesigner

Vår Brukskniv är inget undantag, den är såklart också gjord i samarbete med en skicklig industridesigner. Vi har valt att göra detta av flera anledningar, både för att se till att vi hittade en bra knivserie, men framför allt för att resultatet ska bli toppklassigt. Kniven är gjord med fokus på ergonomi och funktionalitet. Därför kan du se att knivens skaft skiljer sig mycket från andra knivar på marknaden. Skaftet börjar lite formad som en "droppe", men blir gradvis mer och mer rundad och smalare ju närmare bladet du kommer. Det gör att du får den bästa möjliga kniven, som är så ergonomiskt korrekt som möjligt.

Stresstestade och används dagligen av Michelinkockar

Brukskniven, liksom resten av vår serie, är gjord i samarbete med duktiga Michelinkockar. Under flera månader har vi haft dem stresstestade och använder dem dagligen. Vi har gjort detta av flera anledningar. Vi gjorde det för att ta reda på om det nya och designskyddade ergonomiska skaftet var i toppklass. Dessutom har vi gjort det för att ta reda på om materialsammansättningen också var på topp. Först efter tusentals timmars användning har vi hittat rätt produkt, som vi nu kan stå bakom till 110%.

Andra spännande produkter

Alltid gratis leverans!

post nord

Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10