1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Urbeningskniv - Rose

I lager

1.299,00

Se produktvideo
  • Designskyddat ergonomiskt skaft i rosenträ
  • 67 lager av rostfritt stål med en kärna av VG-10 stål
  • Levereras i exklusiv presentförpackning med sleeve för knivbladet
  • Testad och utvecklad i samarbete med professionella kockar
  • Kniven är 29 cm. Bladet är 15 cm. vikt: 136 gram
  • 62 HRC enligt Rockwell skalan
Alltid fri frakt - Betala med
BESTIL SNART
När skickar I varan?
Vi skickar din beställning:
Läs mer om leveranstid

Urbeningskniv - Rose

1.299,00,-

Varför köpa en urbeningskniv

Även om du kanske inte använder en urbeningskniv särskilt ofta är det faktiskt en otroligt viktig kniv att ha i ditt sortiment. Urbeningskniven är den perfekta kniven för att putsa kött. En del använder även urbeningskniven för att filéa fisk med.

Med sitt långa, smala blad är den lätt att kontrollera, och du kan därför göra precis rätt snitt och utskärningar. Detta ger maximalt bästa resultat när det kommer till matlagning som inkluderar kött eller fisk.

En urbeningskniv, som älskas av professionella kockar

Vår urbeningskniv är inte bara ännu en kniv, utan faktiskt en kniv som ofta används av professionella kockar. Professionella kockar använder ofta en urbeningskniv mycket mer än vanliga fritidskockar/amatörkockar. Därför är vi också stolta över att vår urbeningskniv används i Michelinrestauranger. Vi anser att detta är en kvalitetsstämpel för vår urbeningskniv.

Utvecklad i nära samarbete med en industridesigner

Vår urbeningskniv är, som de andra knivarna i vår Rose knivserie, gjord i samarbete med samma skickliga industridesigner. Det gör att det från start har varit mycket fokus på ergonomin för varje enskild kniv i knivserien. Därför kan vi också garantera 100% för kvaliteten på denna urbeningskniv. Skaftet är gjort så att kniven blir så ergonomiskt korrekt som möjligt. Skaftet blir successivt smalare och smalare ju närmare bladet du kommer och med sin droppform ger det optimalt grepp och funktionalitet vid användning av urbeningskniven.

En urbeningskniv i kvalitetsmaterial från början till slut

Precis som alla knivar i denna knivserie (Qknives Rose) är materialet såklart i toppklass. Det gäller såklart även vår urbeningskniv. Knivens skaft är tillverkat av rosenträ (Rosewood), som är känt för att vara otroligt slitstarkt, men samtidigt bekvämt att hålla i. Dessutom ger såklart det mörka skaftet också ett otroligt snyggt utseende. Sist men inte minst är kniven även tillverkad av 67 lager av högkvalitativt stål, med en kärna av VG-10 stål. Detta stål är en av de mest använda ståltyperna för högkvalitativa knivar. Knivbladet är tillverkat enligt Damaskusmetoden, vilket gör att man kan se de många lager av stål på själva knivbladet.

Andra spännande produkter

Alltid gratis leverans!

post nord

Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10