När du ska skära kött, grönsaker och annat så behöver du ett par bra och hållbara skärbrädor. Vi har tre olika skärbrädor att välja mellan. Alla har tillverkats av högkvalitativ ek från Europa.
Stor skärbräda av ek med handtag
Stor skärbräda av ek med glidsäkra gummikuddar
Liten skärbräda med saftskåra
När du ska använda dina snygga japanska köksknivar för att skära kött, grönsaker och annat så är det viktigt att du har ett par bra kvalitetsskärbrädor av trä.
Med en skärbräda av trä får du en bra grund när det är dags att skära upp stora stekar, snitta grönsaker eller skära fina skivor av ditt bröd. En säker grund är mycket viktig när man hanterar matprodukter med mycket vassa knivar. Trämaterialet är dessutom mer skonsamt mot knivarna.
Därutöver är våra skärbrädor av trä väldigt passande som uppläggningsfat om man behöver en plats på middagsbordet för små tapasrätter, smörgåsar eller dylikt. I samband med det är en stor skärbräda av trä dessutom perfekt eftersom den kan fungera som ett stort uppläggningsfat som nås från alla sidor av bordet.
Vi har valt att erbjuda tre olika skärbrädor av trä och därmed finns en variant för alla.
Våra minsta och största skärbrädor har försetts med en saftskåra. Alltså att det finns en skåra i träet som löper runt kanten och ser till att vätskorna från maten samlas i skåran istället för att rinna ut på bordet. En skärbräda med saftskåra är speciellt lämplig för kött eftersom köttsaften från köttet kan rinna ut i skåran och inte ut över bordet.
Den största skärbrädan med saftskåra har även försetts med glidsäkra gummikuddar på undersidan som ser till att den inte glider vid användning.
Vår minsta skärbräda har försetts med ett handtag i ena änden. Den här snygga skärbrädan med handtag passar särskilt bra som en vacker serveringsbräda på middagsbordet.
Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!
WAIT10