1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Santokukniv - Rose

I lager

1.399,00

Se produktvideo
  • Designskyddat ergonomiskt skaft i rosenträ
  • 67 lager av rostfritt stål med en kärna av VG-10 stål
  • Levereras i exklusiv presentförpackning med sleeve för knivbladet
  • Testad och utvecklad i samarbete med professionella kockar
  • Kniven är 32 cm. Bladet är 19 cm. vikt: 210 gram
  • 62 HRC enligt Rockwell skalan
Alltid fri frakt - Betala med
BESTIL SNART
När skickar I varan?
Vi skickar din beställning:
Läs mer om leveranstid

Santokukniv - Rose

1.399,00,-

Santoku kniven - Vilken typ av kökskniv är det?

Santoku kniven kan vara en något udda storlek för vissa. Vi brukar säga att det är en hybrid mellan en kockkniv och en nakiri kniv. Anledningen till detta är att den klarar många av samma uppgifter som både kockkniven och nakiri kniven. Santoku kniven är dock den japanska versionen av en kockkniv. Därför hittar man ofta ett samband mellan dessa två knivar. Den klarar många av samma styckningsuppgifter som en vanlig kockkniv. Dessutom är santoku kniven extremt bra för hacknings och skivningsuppgifter, precis som nakiri kniven är.

Dansk design med fokus på ergonomisk funktionalitet

När det kommer till att använda en bra kökskniv är det viktigt att kniven är ergonomisk och att funktionaliteten är på topp. Därför är alla våra knivar i Rose knivserien tillverkade i samarbete med en skicklig industridesigner. Det gör att vi inte bara har utvecklat en santoku kniv där ergonomin är på topp, utan även funktionaliteten. Därför är vår Rose knivserie också designskyddad, vilket bevisar att vi har tagit fram en knivserie som inte setts på marknaden tidigare.

Utvecklad i samarbete med Michelinkockar

I samarbete med duktiga michelinkockar, som t.ex. Michael Nørtoft, vi har utvecklat santoku kniven för att vara den perfekta hybridkniven för att hacka, skära och skära.

Därför vet vi också att vår santokukniv och de andra knivarna i vår serie används dagligen av skickliga kockar i det professionella köket. De duktiga kockarna har varit inne och hjälpt till att testa och stresstesta knivarna så vi är 100% säkra på att allt fungerar. Det har legat ett särskilt fokus på att knivens skärpa och grepp fullt ut uppfyller deras förväntningar på bra köksknivar.

En santoku kniv med högkvalitativa material

När hårt arbete har lagts ner på utvecklingen av en kniv kräver det naturligtvis också att materialen väljs i efterhand. Det är därför denna santoku kniv naturligtvis är gjord av mycket högkvalitativa material. Först och främst är bladet tillverkat av högkvalitativt stål, som kan vara otroligt vasst, men samtidigt rostfritt och robust. Närmare bestämt är den gjord av 67 lager stål med en kärna av VG-10 stål, vilket ofta är kännetecknet för högkvalitativa knivar. Därefter är skaftet gjort av mörkt rosenträ, vilket är en träsort som är perfekt för knivskaft på grund av sin extrema hårdhet. Träet har en läcker mörk färg, och är otroligt slitstarkt samt skönt att hålla i under användning.

Andra spännande produkter

Alltid gratis leverans!

post nord

Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10