1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Om Qknives

ENTREPRENÖRER MED PASSION FÖR MATLAGNING

QKnives startades av de två unga eldsjälarna Mike Hørup och Mathias Lydersen. Vi har båda en stor förkärlek för matlagning i hemmet om köksredskapen räcker till. Baserat på vårt gemensamma intresse så bestämde vi oss för att gå på jakt efter knivar av mycket hög kvalitet. Vår jakt efter dessa köksknivar ledde oss snabbt till det traditionstrogna landet Japan, en av de bästa knivtillverkare i världen. Trots vår stora respekt och entusiasm för dessa märken och deras produkter kunde två naiva, unga och fattiga studenter inte komma i närheten av en förhandling om deras extremt dyra och prestigefyllda produkter. Nederlaget ledde oss till att söka efter knivtillverkare utanför Japan som kunde göra knivar av hög kvalitet utifrån japanska materialer och metoder, utan att priset på själva produkten blev orimligt hög. Detta blev alltså startskottet för vår gemensamma företagsdröm och därför grundade vi QKnives.se

Vi skapade QKnives med det enkla syftet att göra det möjligt för herr och fru Svensson att köpa köksknivar av mycket hög kvalitet till ett överkomligt och rimligt pris.

Vi försöker uppnå det målet genom att inte erbjuda traditionella och välkända varumärken som enligt vår mening levererar produkter utan balans mellan pris och kvalitet. Från dem får du en kniv som är alltför dyr i relation till det redskapet du betalar för.

Därför håller vi hos Qknives oss till ett litet sortiment av noggrant utvalda produkter. Samtidigt som vi för en ständig dialog med våra tillverkare för att kunna leverera den bästa kvalitet till en konkurrenskraftig pris.

Vi köper våra köksknivar och tillbehör direkt från vår tillverkare och har skurit bort alla kostsamma mellanled.

Vi hoppas att du vill stödja vår företagsdröm och hjälpa oss att utvecklas som människor. Dessutom får du givetvis fantastiskt bra produkter till ett rimligt pris.

 

Bästa hälsningar

- Mike och Mathias

shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10