1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Knivset - Complete Set - Rose - (7 knivar)

I lager

7.006,00

8.243,00
Du sparer 1237,-
Se produktvideo
  • Knivsetet innehåller kockkniven, nakiri grönsakskniven, santokukniven, brödkniven, urbeningskniven, brukskniven och skalkniven från vår Rose serie
  • Bladen är gjorda av 67 lager av rostfritt stål med en kärna av VG-10 stål och skaften är gjorda av rosenträ
  • Levereras i exklusiva presentförpackningar med sleeve för knivbladen
  • Testad och utvecklad i samarbete med professionella kockar
Alltid fri frakt - Betala med
BESTIL SNART
När skickar I varan?
Vi skickar din beställning:
Läs mer om leveranstid

Knivset - Complete Set - Rose - (7 knivar)

7.006,00,- 8243,-

Knivset med 7 olika knivar

Det största knivsetet i vår Rose knivserie innehåller alla 7 knivar som serien består av. Setet innehåller en gyuto kockkniv, nakiri kniv, santoku kniv, brödkniv, urbeningskniv, utilitykniv och slutligen örtkniv. Med detta knivset är du säker på att du har en kniv för varje enskild situation du utsätts för i köket. Från att skala små vitlöksklyftor med örtkniven, till att hacka stora grönsaker med nakiri-kniven och putsa ditt läckra kött med urbeningskniven. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Ett knivset med kvalitetsmaterial från början till slut

Alla knivar i knivsetet är gjorda av samma högkvalitativa material. Själva skaften är gjorda av rosenträ (Rosewood), vilket är en träsort som ofta används till kvalitetsknivar, då den är otroligt slitstark, läcker att hålla i, men också otroligt snygg att se på. Dessutom är bladet tillverkat med en kärna av VG-10 stål och givetvis i 67 lager Damaskus stål. Detta ger knivarna en otroligt hög hårdhet, vilket är hela 62 HRC på Rockwell skalan. Ju högre stålhårdhet på denna skala, desto vassare kan kniven bli och desto bättre håller den skärpan över tid. Traditionella knivar är vanligtvis runt 55-58 HRC på Rockwell skalan.

Testad av Michelinkockar

Förutom att vi såklart har varit med i hela utvecklingen av knivarna. Sedan har vi också haft några skickliga Michelinkockar vid sidan av, som alltid har hjälpt till med att testa dem och ge feedback på knivarna. Därför ser vi också fram emot en produkt som inte bara används av vanligt folk. Knivarna används faktiskt också dagligen av skickliga Michelinkockar i några av de bästa köken du kan hitta.

Utvecklad med fokus på ergonomi, funktionalitet och estetik

Alla knivar i setet har utvecklats med fokus på hög funktionalitet, där det ergonomiska skaftet spelar en riktigt stor roll. Därför har vi under hela processen med att utveckla serien också arbetat nära en industridesigner som har haft dessa saker i åtanke. Därefter ligger fokus på estetiken, så att du ändå ska få en otroligt vacker och stilren kniv, som är en fröjd för ögat att ha hängande eller stående i ditt kök.

Andra spännande produkter

Alltid gratis leverans!

post nord

Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10