1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Knivhållare

 

Knivmagnet

I lager
999,00,-

Hos QKnives vet vi hur viktigt det är att förvara sina knivar korrekt. Därför har vi en litet, fast kvalitativt, urval av knivhållare, knivmagneter och knivblock. Vi vet att olika människor har olika tankar om hur de ska förvara sina knivar och därför erbjuder vi alternativen som vi anser är bäst. Vi har både knivhållare som stadigt på bordet med knivarna, vanliga knivhållare och knivblock. Därutöver har vi även en kraftig knivmagnet som man kan placera på väggen och som klarar av att hålla våra knivar uppe.

Genom att förvara knivarna korrekt så förlänger du deras livslängd, skyddar dem mot stötar och ser till att de bibehåller skärpan. Knivar som ligger lösa i en låda kan ofta ta skada genom att de rullar runt och slår emot andra redskap.

shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10