1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Gyuto Kockkniv - Rose

I lager

1.399,00

Se produktvideo
  • Designskyddat ergonomiskt skaft i rosenträ
  • 67 lager av rostfritt stål med en kärna av VG-10 stål
  • Levereras i exklusiv presentförpackning med sleeve för knivbladet
  • Testad och utvecklad i samarbete med professionella kockar
  • Kniven är 34 cm. Bladet är 21 cm. vikt: 220 gram
  • 62 HRC enligt Rockwell skalan
Alltid fri frakt - Betala med
BESTIL SNART
När skickar I varan?
Vi skickar din beställning:
Läs mer om leveranstid

Gyuto Kockkniv - Rose

1.399,00,-

Gyuto kockkniven - din viktigaste kniv i ditt sortiment

När det kommer till verktyg i köket är knivar förstås en av de viktigaste. Utan knivar skulle du nästan inte kunna laga någonting. Här är en kockkniv så klart den viktigaste kniven som du kommer att äga. Med sin stora mångsidighet klarar kockkniven mer eller mindre alla uppgifter som den utsätts för i ett kök. Med en god och vass gyuto kockkniv kan du skära både grönsaker och kött. Därför tror vi också att det är den viktigaste kniven i ett kök.

Kockkniven är en nödvändighet i varje kök

Som tidigare nämnt är kockkniven den mest mångsidiga kniven i ett kök. Därför vill vi också betona nödvändigheten av att börja med att köpa en bra kockkniv snarare än andra köksknivar.

Bli en kock i världsklass och njut av att laga mat hemma

Med denna kockkniv är du säker på att du inte bara blir ännu en kock i ditt eget hem. Varje gång du går in i köket kommer du att få känslan av att vara en riktig professionell kock. Därför är en bra kockkniv mycket mer än bara ett vanligt redskap i ditt kök. En bra kockkniv ger dig både glädje och lust att spendera längre tid i köket, och prova svårare och komplicerade rätter..

En kockkniv som har gjorts i samarbete med toppen av dansk gastronomi och matlagningskunskap, samt en industridesigner

Med denna gyuto kockkniv från vår Rose serie är du säker på att du inte bara får en vanlig kockkniv. Kniven har tagits fram i samarbete med både professionella kockar, matbloggare, Michelinkockar och en industridesigner. Det betyder därför att man inte bara har lagt vikt vid detaljerna, utseendet och den höga kvaliteten på materialen. Det har också varit fullt fokus på optimal funktionalitet och hållbarhet.

Dansk design, med fokus på ergonomi och funktionalitet

Knivserien är gjord i nära samarbete med den danske industridesignern Frederik Kiersgaard Lund. Fokus för denna knivserie har varit att göra kniven så funktionell och bekväm att använda i köket som möjligt, men samtidigt också ha en snygg och minimalistisk design.

Processen har varit lång, och har alltid varit en dialog mellan våra matälskande proffs och Frederik, för att skapa den mest optimala och ergonomiska produkten. Med skaftets mjuka kurva och design ligger kniven perfekt i handen, vilket ger dig kontroll över kniven. Kombinationen av ett extremt vasst knivblad och ett ergonomiskt läckert skaft gör att vi har skapat en kniv som är perfekt för både hemkocken och Michelinkocken.

En kockkniv gjord av kvalitetsmaterial

Därför är även kockkniven gjord av kvalitetsmaterial. Utöver sin vackra och funktionella design har vi även skapat en kniv som håller i generationer.

Knivens blad är tillverkat av 67 lager stål med en kärna av VG-10 stål och har en HRC på 62 enligt Rockwell skalan (måttenhet för knivens kvalitet). Sist men inte minst är kniven gjord av ett vackert, mörkt rosenträ som är otroligt slitstarkt och gott att hålla i.

Andra spännande produkter

Alltid gratis leverans!

post nord

Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10