1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt 1-2 dagars leverans - Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt Alltid fri frakt - 100 dagars returrätt

Brödkniv - Rose

I lager

1.399,00

Se produktvideo
  • Designskyddat ergonomiskt skaft i rosenträ
  • 67 lager av rostfritt stål med en kärna av VG-10 stål
  • Levereras i exklusiv presentförpackning med sleeve för knivbladet
  • Testad och utvecklad i samarbete med professionella kockar
  • Kniven är 37,5 cm. Bladet är 24 cm. vikt: 200 gram
  • 62 HRC enligt Rockwell skalan
Alltid fri frakt - Betala med
BESTIL SNART
När skickar I varan?
Vi skickar din beställning:
Läs mer om leveranstid

Brödkniv - Rose

1.399,00,-

Brödknivens spetskompetenser

Brödkniven känner vi alla till, och det kanske säger sig självt, men brödknivens kärnkompetens är förstås att skära bröd. Den kan dock också göra andra saker, vilket vi kommer in på senare. Men först och främst vill vi lyfta fram hur tråkigt det är att förstöra ett gott bröd med en slö kniv. Med vår brödkniv är du säker på att du alltid kommer att ta dig igenom brödet på bästa möjliga sätt.

Kan en brödkniv användas till annat än bröd?

En brödkniv har faktiskt många fler funktioner än att "bara" skära bröd. En brödkniv är också bra för att skära några andra råvaror. Detta är bland annat ananas eller vattenmelon. Tandningarna på brödkniven gör att den "tar tag i" släta ytor riktigt bra, som till exempel en vattenmelon. Dessutom är brödkniven också fantastisk för att skära ut vissa typer av stek. Till exempel enligt vår mening är den oöverträffad för att skära fläskstek, då den återigen "griper" tag i svärden och ser till att man kan skära några bra skivor.

Dansk design möter funktionalitet och ergonomi

Just den här brödkniven görs väldigt annorlunda än andra traditionella brödknivar. För det första "svankar" bladet lite över knivens knivrygg, vilket inte bara ger den ett unikt utseende, utan också en lite annorlunda känsla vid skärning. Sist men inte minst är skaftet gjort så att det blir smalare och smalare ju närmare bladet man kommer. Detta är en detalj som gör kniven ännu bättre att hålla i, og ergonomien i skaftet er så god du kan få. Detta innebär i slutändan att kniven är bättre rent funktionell jämfört med andra typer av knivar.

Används dagligen av Michelinkockar

I allmänhet används inte brödknivar i det professionella köket. Trots det används vår brödkniv dagligen av Michelinkockar och här har de såklart också varit inne och gett sin åsikt när det gällt utvecklingen av kniven. Därför vet vi också att brödkniven inte är vilken brödkniv som helst, utan faktiskt en speciell i sitt slag.

En brödkniv med material av högsta kvalitet

När det kommer till våra knivar så är en av de saker vi fokuserar mest på knivens kvalitet och speciellt materialet vi väljer att tillverka våra knivar av. Därför är brödkniven inget undantag. Brödkniven är tillverkad med 67 lager av högkvalitativt stål, med en kärna av VG-10 stål. Detta är en typ av stål som ofta används till knivar av högsta kvalitet eftersom det har några helt fantastiska egenskaper. Det är bland annat att kniven har en hög HRC på Rockwell skalan, vilket är en mätmetod för stålets kvalitet. Dessutom är skaftet såklart också gjort av hög kvalitet. Skaftet är tillverkat av rosenträ. Detta trä används ofta för att tillverka knivskaft på grund av dess goda utseende och hårdhet. Träet är känt för att vara otroligt slitstarkt, men samtidigt bekvämt att hålla i.

Andra spännande produkter

Alltid gratis leverans!

post nord

Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALLTID GRATIS LEVERANS
Oavsett vad du köper
shipping
RETURPOLICY
100 dagar ångerrätt
Snabb support
Svara inom 24 timmar
shipping
LEVERANS DAG TILL DAG
Om du beställer innan kl 16 på vardagar
© COPYRIGHT QKNIVES.SE
Visa Visa Electron Mastercard Klarna Payments
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VILL DU FÅ 10% RABATT?


Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!

WAIT10