



Brödkniv - Original Series
Trots att brödkniven är en tandad kökskniv så har den samma extrema hårdhet som resten av knivarna i vår Original Series med en HRC på 62 enligt Rockwellskalan. Med sin hårdhet på 62 HRC är brödkniven betydligt hårdare än de normala europeiska knivarna som oftast har 50 till 55 HRC. Att brödkniven är hårdare än den normala europeiska brödkniven innebär att man enkelt kan skära genom alla typer av bröd och den bibehåller skärpan under hela sin livslängd.
Det finns flera olika köksknivar - men brödkniven är en av de viktigaste när du stiger upp på söndagsmorgonen och ska dela nybakade bullar för en överraskningsfrukost åt din kärlek. En av de värsta kökssituationerna som man kan hamna i är att förstöra ett nybakat bröd med en kniv som inte är avsedd att skära i bröd med. Med en japanskinspirerad brödkniv från Qknives kommer du däremot aldrig att hamna i den situationen igen. Den välkända tandningen och knivbladets hårdhet ser till att man snyggt och enkelt skär genom både vanligt bröd och bröd med mängder av hårda kärnor. Det innebär att du aldrig hamnar i situationen att du plattar till och förstör brödets fina form utan istället kan servera snygga, jämna och raka brödskivor.
Det korta svaret är "ja". Det kan den. Brödkniven är inte bara användbar för att skära upp bröd av alla sorter och slag utan också för en mängd andra uppgifter i köket. En bra brödkniv kan utan problem användas för att skära upp sådant som vattenmeloner, stora tomater och ananas. När man ska skära upp matvaror med en relativt jämn yta som tidigare nämnda matvaror kan brödkniven vara ett mycket bra redskap. På grund av brödknivens tandade knivblad skär man enkelt genom olika matvaror med släta ytor.
Även om ett vattenavvisande skaft inte är det mest avgörande för en bra brödkniv så är det fortfarande en otroligt bra funktion som alla köksknivar borde ha. När man skär bröd med torr yta så kommer funktionen uppenbarligen inte till sin fulla rätt. Men om du skär meloner, tomater, ananas och dylikt som vanligtvis inkluderar en del vatten är det en verkligt bra detalj att brödkniven kan användas både lätt och behagligt. Vidare ska man också nämna att ett skaft av vattenavvisande pakkaträ förlänger hållbarheten med mycket lång tid. Köksknivar diskas många gånger under sin livstid och därför ger det vattenavvisande pakkaträet en lång livslängd för själva skaftet.
Nakiri Grönsakskniv - Original Series
Gyuto Kockkniv - Original Series
Distribution till paketaffär – 1 veckodag
modtag den: Loader...
Distribution till företagsleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...
Distribution till hemleverans – 1 veckodag
modtag den: Loader...
Vi ger dig 10% rabatt på nästa beställning och du får dessutom gratis frakt!
WAIT10